De afgelopen 5 weken zijn omgevlogen, maar zondagmiddag was het dan zover: de afsluiting van de fotomanifestatie Heart2ART Schiedam. We gingen eruit met een knaller, want hoofdgast  was stadgenoot DJ Erik Arbores.

Hij verzorgde ook samen met Joke Gaasbeek de prijsuitreiking van de Scholierenwedstrijd.

De aanwezigen in de Korenbeurs zagen twee geweldige presentaties van Schiedamse middelbare scholieren die zich hadden verdiept in het thema en origineel aan de slag waren gegaan met Schiedam, muziek en de beleving van hun ouders/familie hiermee. Yliasse Boumya  (Lentiz Life College) en Joy de Boer (Stedelijk Gymnasium)  kregen de Stimuleringsprijs Heart2Art Schiedam.

Vervolgens was het de beurt aan DJ Arbores die niet alleen een uurtje draaide, maar ook samen met Kizzy een aantal nummers improviseerde. De aanwezigen vonden het geweldig om Kizzy (opnieuw) te horen in de Korenbeurs en dan ook nog eens begeleid door Erik Arbores op de piano. Het was een bijzondere gebeurtenis.

Nadat bestuurslid Maarten Mulder zijn dank en waardering had uitgesproken voor Joop Reijngoud & Linda Malherbe sloot hij de fotomanifestatie af met de woorden: “tot over 2 jaar!”

Hieronder een aantal impressies van het optreden van DJ Arbores en Kizzy.

DJ Arbores draait ‘Blame’
Kizzy zingt ‘A Natural Woman’
Kizzy zingt en Erik Arbores speelt (1)
Kizzy zingt en Erik Arbores speelt (2)

V.l.n.r.: Martin Green, DJ Erik Arbores, Kizzy en Hillie de Jonge

V.l.n.r.: Martin Green, DJ Erik Arbores, Kizzy en Hillie de Jonge

AD Waterweg 3 november 2014

AD Waterweg 3 november 2014